Haveservice


Vitaminer og gødning til haven.

Drømmer du om en grønnere græsplæne, flottere blomster og planter i haven, buketter til frokostbordet eller bare lidt mere til bier og insekterne i haven. Men måske er drømmen blevet til et mareridt, fordi havearbejdet ikke er din foretrukne hobby.


Kan det overhovedet lade sig gøre at få en flottere have, uden store investeringer og mere havearbejde?


Ja, det kan lade sig gøre, men du får det måske bare ikke gjort fordi; tiden flyver afsted, du glemmer at gøre de rigtige ting i rette tid, og så du har stadig kun den visne græsplæne og et par trætte buske at se på. Måske var din have flottere før i tiden, og nu er den blevet lidt træt og trist at se på.


Hvad skal du så gøre?


Hvis du giver mig lov til at stå for indkøb af gødning og lader mig gøde din have, og hvis du også har lidt tålmodighed, så kan jeg forvandle haven til noget af det du drømmer om, det som kan bringe glæden ved haven tilbage.


Hvad får du fra mig?


Din græsplæne og alle dine planter* får den rette gødning**, i rette mængde og på rette tidspunkt. Du slipper for at købe (den rigtige) gødning og opbevare det i skuret hvor der i forvejen er for lidt plads.


Min bil er fyldt med de forskellige slags organisk gødning og kalk, som giver græsset og planterne gode betingelser. De belønner dig med flottere blomster og grønnere blade (som også er med til at skygge ukrudtet væk). Forbrug af gødning og kalk er med i prisen.


*Vi gøder naturligvis kun de gødningskrævende planter (f.eks. roser, buksbom, rododendron, mm.) Og ikke de nøjsomme planter (f.eks. lavendel, Sankt hans urt mm.) Vi giver den rette mængde og den rette gødning, især er det vigtig i efteråret. Her koster en evt. fejl/mangel mere end om foråret. Bemærk efteråret faktisk er et rigtig godt tidspunkt, vi giver græsset og planterne den rigtige "madpakke" til vinteren. Så de er endnu bedre forberedt til foråret.


**Organisk gødning er langtidsvirkende, er med til at forbedre jordens mikro liv, binde næringsstofferne i jorden, mindske udvaskning, forbedre jordbundens økologiske balance og sikre planternes rødder gode vækst betingelser, så planterne bedre kan forsvare sig mod skadedyr, sygdomme og ukrudt.


Din have kan give dig meget mere glæde end du tror, så prøv gødningsaftalen nu.


Jeg kommer og gøder din græsplæne og alle havens planter (som har behov for gødning) (2 eller 3 gange). Ved sidste besøg i efteråret lægger jeg gave* som får din have og dit forårshumør til at blomstre. Du betaler pr. gang og kan altid opsige aftalen, der er ingen bindingsperiode.


*Gaven er en pose løgmix bestående af mange forårsblomstrende løgplanter; krokus, påskeliljer, tulipaner, vintergækker, erantis etc. Løgene skal du blot selv putte i jorden i løbet af efteråret, så blomstre de i din have til det kommende forår. (vejledning medfølger)

 

Jeg bruger ikke kemikalier, og bekæmper ikke ukrudt, men ukrudtet blegner i nærværet af dine planter efter min behandling.

Mos i græsplænen vil også blive hæmmet, samtidig med at gødningen styrker græsset, hvis du også klipper det korrekt (vejledning medfølger)! Evt. kan du tilkøbe en ny start til din græsplæne her.


Få mere glæde og mindre arbejde: Ved bestilling af gødningsaftale inden pinse, kan du få en gratis gennemgang af haven og personlig rådgivning om hvordan du kan indrette/passe din have på en nemmere måde, som giver dig mindre arbejde og større glæde.


Nem-haven

 • Græsplænen udgør størstedelen af havens areal. Bede og buske udgør en mindre del.
 • I bedene er der få slags planter og blomster.
 • Jeg kommer og gøder hele din have forår og efterår (i alt 2 gange). Du betaler pr. gang.
 • Der er ingen binding, du kan opsige aftalen når som helst.
 • Efterårs gave der får din have og dit forårs humør til at blomstre.
 • Pris pr. gang fra 396,-

Prisen er inkl. 200 kvm have.

Prydhaven

 • Bede og buske udgør størstedelen af havens areal. Græsplænen udgør en mindre del.
 • I bedene er der flere slags planter og blomster.
 • Jeg kommer og gøder hele din have, forår, sommer og efteråret (i alt 3 gange). Du betaler pr. gang.
 • Der er ingen binding, du kan opsige aftalen når som helst. 
 • Efterårs gave der får din have og dit forårs humør til at blomstre.
 • Pris pr. gang fra 496 kr.

Prisen er inkl. 200 kvm have.